Handelsbetingelser

Salgs-og leveringsbetingelser er gældende i henhold til købeloven.
 

Fortrolighed/sikkerhed
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via Perlenodense.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse og gemmes ikke af Perlenodense.dk. Personoplysninger transmitteres til Perlenodense.dk i ikke-krypteret form og gemmes i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand.

 

Ombytningsret & returret
Fortryder du – mod forventning – dit køb, kan du indenfor 14 dage efter varemodtagelsen returnere den til Perlenodense.dk. Vi refunderer ikke fragtudgiften i forbindelse med returneringen af en vare. Ved returneringen af en vare, skal denne vare være ubrugt og i original emballage. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af fakturaen på den pågældende vare. Når vi har modtaget varen under de givne betingelser, ombytter vi til en anden vare, eller indbetaler det fulde beløb på din konto.

 

Reklamationsret
Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved produktet, som er opstået indenfor 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Slitage opstået som følge af forkert brug af varen er heller ikke omfattet reklamationsretten. Ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen, skal du blot kontakte os hurtigst muligt. Der er følgende muligheder ved godkendt reklamation:
Omlevering eller ophævelse af dit køb.

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@perlenodense.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Ved returnering
Husk at vedlægge kopi af faktura. Husk ligeledes at gemme postkvittering som dokumentation for, at varerne er returneret til Perlenodense.dk. Er det en forkert vare, du har fået tilsendt, beder vi dig returnere som almindeligt brev og vi betaler selvfølgelig denne porto. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig, hvis ikke indsætter vi det fulde beløb på din konto.

 

Levering
Vi sender din ordre ud hurtigst muligt - hvis lager haves - indenfor 1-4 hverdage. Hvis udsendelsestiden, mod forventning, er længere end det anførte, kontakter vi dig hurtigst muligt via e-mail eller telefon.

 

Alle bestillinger foretaget på Perlen, som sendes uden for EU, er kundens eget ansvar at indfortolde i leveringslandet.

 

Det er kundens eget ansvar at oplyse korrekt leveringsoplysninger, når der ligges en ordre. Vi beder Dem derfor venligst at dobbelttjekke oplysningerne.
 

Leveringsomkostninger
Der er fri fragt ved køb over 400,-.

 

Forbehold
Perlenodense.dk forbeholder sig ret til at annullere modtagne ordrer uden yderligere begrundelse.
Der tages forbehold for udsolgte varer, for fejloprettede priser og billeder, leveringssvigt og afgiftsændringer
.
 

 

Betaling
Hos Perlenodense kan du betale med de gænge kreditkort: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa Electron, American express. Derudover er betaling via PayPal og bankoverførsel mulig. Ved valg af bankoverførsel, afsender vi ordren efter betalingen er registreret på kontoen.

Priser
De oplyste priser på hjemmesiden er kun gældende i webshoppen og kan derfor ikke forefindes i den fysiske butik.

Betaling
Hos Perlenodense kan du betale med de gænge kreditkort: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa Electron, American express. Derudover er betaling via PayPal og bankoverførsel mulig. Ved valg af bankoverførsel, afsender vi ordren efter betalingen er registreret på kontoen.

 

Sikkerhedsadvarsel
Grundet den lille størrelse af vores produkter er der en risiko for at børn kan forsøge at spise og dermed sluge eller blive kvalt af disse produkter. Vi anbefaler derfor at holde smykker væk fra børn under alderen 3.